vznaam3

IMG 20180515 WA0000Bedankt!

Bedankt voor jullie stemmen! De Clubkas Campagne heeft voor De Verenigde Zangers €474, 60 opgebracht. 

ALbert

artikel uit het Zuiden 02-2017

Barendrecht - Hoe het nou ooit precies zat met de oprichting van het koor, dat is niet meer duidelijk. Zeker is dat mannenkoor De Verenigde Zangers deze maand tachtig jaar bestaat. En dat laten de mannen niet ongemerkt passeren, vertellen voorzitter Albert Jansens en pr-man Bert de Goeij.
 
"Er is een aantal enthousiaste mensen geweest. Maar wie het initiatief heeft genomen, weten we niet." Albert Jansens (21 jaar lid) bladert in een oud jubileumboekje. daarin treft hij wel allerlei andere bijzonderheden aan. Zo was Janus van der Tholen, een plaatselijke notabele, de eerste voorzitter. "Van Noort was de eerste dirigent, een muzikale tuinder uit Ambacht."

Lees meer...

contracttekenen

Contract getekend 

Op 29 juni 2015 heeft Gerard van der Zijden zijn handtekening geplaatst op het contract dat hem als dirigent  verbindt met cmk de Verenigde Zangers. De repetities begeleidt hij zelf op de piano. Het koor heeft er veel vertrouwen in dat het onder zijn leiding stappen vooruit gaat zetten. Gerard is een zeer ervaren organist en dirigent van verschillende koren. Zie voor meer informatie http://www.gerardvanderzijden.nl/