vznaam3

repeteren1

Zingen goed voor lichaam en geest

Dit is het motto waarmee wij het nieuwe seizoen beginnen. Op maandagavond 24 augustus a.s. starten weer de repetities onder leiding van de nieuwe dirigent Gerard van der Zijden. Er moet nog hard gestudeerd worden voor het Najaarsconcert op 30 oktober a.s. in de Dorpskerk van Barendrecht, maar dat gaat zeker lukken. Het belooft een zeer afwisselend concert te worden, waarin alle muziekstijlen van het koor aan bod komen.

Voor dit concert zijn wij nog op zoek naar 1e tenoren en bassen die het koor willen ondersteunen. Uiteraard zijn ook andere stemmen van harte welkom.
Ons repetitieonderkomen is de Jeugdzaal van de Bethelkerk, Kerkweg 2 te Barendrecht. Ons repertoire biedt naast geestelijke muziek, ook veel film en musical muziek.
Na het succes van het afgelopen seizoen gaan we verder met de extra stemoefeningen onder begeleiding van studenten van het Rotterdams conservatorium. Voor nieuwe leden is er ondersteuning door middel van een cd/mp3, zodat u snel met het koor kunt meezingen. Zoekt u een gezonde ontspanning te midden van een 50 tal enthousiaste mannen, kom gerust op maandag van 20.00 tot 22.00 uur naar de jeugdzaal van de Bethelkerk. U zult er beslist geen spijt van hebben.
Voor informatie kunt u bellen met Rob Bijker telefoon 0180 611845.